Контакти

Темерин

НазивАдресаТелефонФакс
Општинска управа ТемеринНовосадска 326021/843-888 ; 843-691842-792
Матична служба Новосадска 326021/844-576
Прва месна заједница Темерин Новосадска 403021/842-847
Месна заједница Старо ЂурђевоНовосадска 142021/845-708
Пореска управаНовосадска 326021/843-756
Катастар непокретностиНовосадска 326021/843-670
Црвени крстНовосадска 326021/844-858
Туристичка организација општине ТемеринНовосадска 352021/844-655
Комесаријат за избеглицеНовосадска 326021/844-858
Центар за социјални радНовосадска 403021/843-550

Бачки Јарак

НазивАдресаТелефонФакс
Месна заједница Бачки ЈаракНовосадска 86021/848-026
Месна канцеларија Бачки ЈаракНовосадска 326021/847-271

Сириг

НазивАдресаТелефонФакс
Месна заједница СиригНовосадска 38021/849-005
Месна канцеларија СиригНовосадска 38021/849-001
Језици »
Font Resize
Contrast