Председник општине и заменик председника општине

МЛАДЕН ЗЕЦ
председник општине


Рођен је 14. 05. 1988. године у Новом Саду.Основну школу завршио је у Бачком Јарку 2003. године, а средњу економску у Бечеју 2007. године. Дипломирао је на Економском факултету у Суботици 2014. године на смеру финансије, банкарство и осигурање. Тренутно је на мастер студијама на смеру агроекономија и агробизнис.Своје прве пословне кораке као приправник на стручној пракси обављао је у Центру за социјални рад општине Темерин. Био је запослен у локалној пореској администрацији као саветник у пословима наплате локалних јавних прихода. У периоду од 2016. до 2020. године био је члан већа за здравство и социјалну заштиту. Кроз посао упознавао се са различитим судбинама становника општине Темерин и трудио се да им помогне, што су људи препознали као изузетну врлину.

Од  21. августа 2020. обавља функцију председника општине Темерин.
Вредан, савестан и одговоран, Младен Зец је човек који с правом заслужује да буде на челу општине Темерин и допринесе њеном бољитку и просперитету.
Живи у Бачком Јарку, ожењен је и отац двоје деце.


ДЕЈАН БРАДАШ
заменик председника општине

Рођен 1980 године у Книну(Р Хрватска).Дипломирао на Правном факултету Универзитета у Новом Саду 2007. године.
У периоду од 2010-2014 године радио као територијални референт продаје у Сектору за кључне купце Апатинске пиваре.
Од 2014 до 2016 године обављао фукнцију члана Општинског већа општине Темерин,задуженог за ресор културе,цивинлих организација,социјалне заштите и здавства.
Од 2016 до 2019 године обављао фукнцију члана Општинског већа општине Темерин,задуженог за ресор културе,цивинлих организације и омладине.
Током 2019 године био запослен у Општинској управи Темерин,у Одељењу за друштвене делатности.
Језици »
Font Resize
Contrast