Predsednik opštine i zamenik predsednika opštine

MLADEN ZEC
predsednik opštine


Rođen je 14. 05. 1988. godine u Novom Sadu.Osnovnu školu završio je u Bačkom Jarku 2003. godine, a srednju ekonomsku u Bečeju 2007. godine. Diplomirao je na Ekonomskom fakultetu u Subotici 2014. godine na smeru finansije, bankarstvo i osiguranje. Trenutno je na master studijama na smeru agroekonomija i agrobiznis.Svoje prve poslovne korake kao pripravnik na stručnoj praksi obavljao je u Centru za socijalni rad opštine Temerin. Bio je zaposlen u lokalnoj poreskoj administraciji kao savetnik u poslovima naplate lokalnih javnih prihoda. U periodu od 2016. do 2020. godine bio je član veća za zdravstvo i socijalnu zaštitu. Kroz posao upoznavao se sa različitim sudbinama stanovnika opštine Temerin i trudio se da im pomogne, što su ljudi prepoznali kao izuzetnu vrlinu.

Od  21. avgusta 2020. obavlja funkciju predsednika opštine Temerin.
Vredan, savestan i odgovoran, Mladen Zec je čovek koji s pravom zaslužuje da bude na čelu opštine Temerin i doprinese njenom boljitku i prosperitetu.
Živi u Bačkom Jarku, oženjen je i otac dvoje dece.


DEJAN BRADAŠ
zamenik predsednika opštine

Rođen 1980 godine u Kninu(R Hrvatska).Diplomirao na Pravnom fakultetu Univerziteta u Novom Sadu 2007. godine.
U periodu od 2010-2014 godine radio kao teritorijalni referent prodaje u Sektoru za ključne kupce Apatinske pivare.
Od 2014 do 2016 godine obavljao fuknciju člana Opštinskog veća opštine Temerin,zaduženog za resor kulture,civinlih organizacija,socijalne zaštite i zdavstva.
Od 2016 do 2019 godine obavljao fuknciju člana Opštinskog veća opštine Temerin,zaduženog za resor kulture,civinlih organizacije i omladine.
Tokom 2019 godine bio zaposlen u Opštinskoj upravi Temerin,u Odeljenju za društvene delatnosti.
Jezici »
Font Resize
Contrast