S A O P Š T E NJ E

S A O P Š T E NJ E

Na osnovu člana 46. Zakona o lokalnoj samoupravi (’’Službeni glasnik Republike Srbije’’ broj: 129/2007), člana 68. Statuta opštine Temerin (’’Službeni list opštine Temerin’’ broj: 11/2008), i člana 45. stav 1. Poslovnika Opštinskog veća opštine Temerin (’’Službeni list opštine Temerin’’ broj: 13/2008)

Opštinsko veće opštine Temerin, na 144. sednici, koja je održana zajedno sa Štabom za vanredne situacije, dana 06.02.2012. godine, donosi

S A O P Š T E NJ E
Konstatovano je da uprkos nastavku padanja snega u opštini Temerin ni dalje nema razloga za uvođenje vanredne situacije, jer su službe JKP ’’Temerin’’ Temerin pokazale da mogu da se izbore sa snegom. Ipak poštujući odluku Vlade Republike Srbije i na teritoriji opštine Temerin je određen prekid nastave u osnovnim školama i u srednjoj školi do kraja nedelje, a u PU ’’Veljko Vlahović’’ Temerin se organizuje dežurstvo u centralnom objektu.

Centar za socijalni rad opštine Temerin je zadužen da u saradnji sa Crvenim krstom opštine Temerin obezbedi tokom dana toplu prostoriju u Domu omladine u Prvoj mesnoj zajednici Temerin za eventualno zainteresovane građane, gde će onaj ko ima potrebu moći da se ugreje i da dobije topli čaj.

Opštinsko veće i Štab za vanredne situacije su uputili apel Upravi za vanredne situacije u Novom Sadu i JP ’’Putevi Srbije’’ da se obrati više pažnje na čišćenje regionalnih puteva, pošto su oni u mnogo lošijem stanju nego lokalne saobraćajnice.

Autor: Opštinsko veće opštine Temerin

Sviđanja:
Datum:
6 februara, 201228 avgusta, 2020
Jezici »
Font Resize
Contrast