Седнице СО Темерин

 

   САЗИВ И МАТЕРИЈАЛ ЗА 19. СЕДНИЦУ СО ТЕМЕРИН

 


                                                                                         ТЕМЕРИН 16.12.2021.

 

 

 

 

 

АУДИО СНИМАК СА 9. СЕДНИЦЕ СО ТЕМЕРИН – 1. ДЕО (19.02.2021.)
АУДИО СНИМАК СА 9. СЕДНИЦЕ СО ТЕМЕРИН – 2. ДЕО

 

Језици »
Font Resize
Contrast