ODRŽAN MEMORIJAL ŠEREŠ SILVESTER

ODRŽAN MEMORIJAL ŠEREŠ SILVESTER

U subotu 18. jula 2015.godine na stadionu FK TSK u Temerinu održan je Memorijalni turnir “Šereš Silvester”  u organizaciji veterana FK TSK.

Na ovom turniru pored ekipe domaćina veterana FK TSK učestvovale su i ekipe iz Mađarske i to Đerasonjfa i Šolta kao i ekipa Crvene Zvezde iz Palače – Hrvatska.

Učesnike  je pozdravio predsednik SO Temerin, Robert Karan koji je i otvorio turnir.

Nakon otvaranja Dalibor Šandor, član opštinskog veća zadužen za resor sporta i omladine izvukao je parove. U prvoj utakmici sastali su se Đerasonjfa koji su nadirali ekipu Crvene zvezde iz Palače rezultatom 2:0.

TSK je bio bolji od Šolta rezultatom 3:2.

U utakmici za treće mesto nakon rezultata 1:1 ekipa Šolta je bila bolja u izvođenju jedanesteraca i pobedila Crvenu Zvezdu rezultatom 4:3.

Pobednik turnira je ekipa TSK koja je tek nakon izvođenja jedanesteraca savladala ekipu Đerasonjfa rezultatom 4:3.

Najbolji igrač turnira je Uri Zoltan iz ekipe TSK sa ukupno 4 postignuta pogotka.

Pehare i priznanja uručio je Dalibor Šandor koji se zahvalio svim učesnicima turnira i istakao da je najvažnije od svega prijateljstvo koje se stvara nakon ovakvih utakmica.

Šereš Silvester ponikao je u FK TSK a tokom svoje karijere nastupao je i za novosadsku Vojvodinu i beogradski Partizan. U Temerinu važi za legendu FK TSK čiji navijači sa ponosom izgovaraju njegovo ime.

 

Sviđanja:
Datum:
21 jula, 20152 avgusta, 2020
Jezici »
Font Resize
Contrast