ОДРЖАН МЕМОРИЈАЛ ШЕРЕШ СИЛВЕСТЕР

ОДРЖАН МЕМОРИЈАЛ ШЕРЕШ СИЛВЕСТЕР

У суботу 18. јула 2015.године на стадиону ФК ТСК у Темерину одржан је Меморијални турнир “Шереш Силвестер”  у организацији ветерана ФК ТСК.

На овом турниру поред екипе домаћина ветерана ФК ТСК учествовале су и екипе из Мађарске и то Ђерасоњфа и Шолта као и екипа Црвене Звезде из Палаче – Хрватска.

Учеснике  је поздравио председник СО Темерин, Роберт Каран који је и отворио турнир.

Након отварања Далибор Шандор, члан општинског већа задужен за ресор спорта и омладине извукао је парове. У првој утакмици састали су се Ђерасоњфа који су надирали екипу Црвене звезде из Палаче резултатом 2:0.

ТСК је био бољи од Шолта резултатом 3:2.

У утакмици за треће место након резултата 1:1 екипа Шолта је била боља у извођењу једанестераца и победила Црвену Звезду резултатом 4:3.

Победник турнира је екипа ТСК која је тек након извођења једанестераца савладала екипу Ђерасоњфа резултатом 4:3.

Најбољи играч турнира је Ури Золтан из екипе ТСК са укупно 4 постигнута поготка.

Пехаре и признања уручио је Далибор Шандор који се захвалио свим учесницима турнира и истакао да је најважније од свега пријатељство које се ствара након оваквих утакмица.

Шереш Силвестер поникао је у ФК ТСК а током своје каријере наступао је и за новосадску Војводину и београдски Партизан. У Темерину важи за легенду ФК ТСК чији навијачи са поносом изговарају његово име.

 

Свиђања:
Datum:
21 јула, 20152 августа, 2020
Језици »
Font Resize
Contrast